Thursday, September 6, 2012

Mukoza İltihabı Nedir?

Sinüzit sinüs mukoza iltihabı veya enfeksiyonu iken Sinüs burun yakın kafatası kemikleri içinde en sık bulunan bir boşluk veya çuval. Bu acı bozukluğu olan kişiler genellikle burun akıntısı ve burun tıkanıklığı, burun tıkanıklığı ve baş ağrısı karşılaşabilirsiniz. Sinüs tedavisinde doğal ilaçlar kullanarak herhangi bir sinüzit hasta için hakkında gitmek için en iyi yollarından biridir. Bu ilaçlar böylece zararlı yan etkileri korkusu ortadan kaldırır., Sadece doğal ve bitkisel maddeler gerektiren

Refleksoloji tekniği kullanarak bloke sinüs tedavisi için en iyi yöntemlerden biridir. Bu sinüs alanında temsil ayak ve parmak uçları üzerinde benzersiz bir şekilde yapılan inanılmaz bir tekniktir. Bu sayede sinüslerde birikenleri, burun çevresindeki alanda kan dolaşımını artırmak için yardımcı olur. Burun için tuzlu sulama sağlamak için neti tencere kullanın sinüs yardım almak için başka son derece etkili bir çözümdür. Bir neti pot kullanmak için, hastanın burnuna birine emzik pot yerleştirin ve sonra hafifçe tuzlu su diğer burun deliğinden çıkıp bildirdiğiniz için diğer tarafına başını eğme gerekiyor. Aynı prosedür tekrarlandı ama bu kez diğer burun deliği ile başlıyor. Burun arıtma Bu mükemmel tekniği başarıyla sinüs ağrısı ve basıncı azaltmak için bir ilaç ücretsiz ve son derece etkili bir yoldur.





Buna ek olarak sağlıkminatör : sulu kalma çok güvenli bir henüz etkili bir şekilde sinüs kolaylaştırmak için önemli bir rol oynar. Gün boyunca bol sıvı içmek mukus kalınlaşması önleyeceğini ve yerine sinüs enfeksiyonları eşlik kalın sarı mukus incelmeye yardımcı olacaktır. Bu da hastanın derhal mukus dışarı floş ve sinüslerin rahatlatmak sağlar. Sinüs sorunları etkileyen diğer bazı faktörler de vardır. Örneğin, nemli veya nemli iç ortam genellikle nedenle sinüzit durumu tetikleyen, kalıp büyümeyi destekler.

Evin içindeki hava kuru ise Ve aslında, sinüsler akabilir veya düzgün drenaj olacaktır. Bu nedenle, bir buharlaştırıcı veya oda nemlendirici kullanımı, sinüs tahriş, iltihap ve ağrı kurumasına sinüsler önlemek için oldukça yararlı olabilir. Başka bir derece etkili sinüs ev çıkar biberiye, nane ve okaliptüs gibi esansiyel yağların kullanımı ile aslında buhar kişinin yüz etmektir. Uçucu yağlar içinde eklenmiş olan su dumanı tüten sıcak buharların solunması, şişlik nedeniyle sinüzit neden hafifletmede yardımcı rahatsızlığı gidermek, kan dolaşımını artırmak ve aynı zamanda net tıkanmış kadar sinüsler yardımcı olacaktır. Sinüzit için bu basit, hızlı ve etkili doğal tedaviler ile birlikte, bu uğraşarak bozukluğu muzdarip hastanın, onun genel sağlığı için dikkat düzenli egzersiz, iyi yemek ve gerekli dinlenme almak da önemlidir.

No comments:

Post a Comment